Telefon: 0248 636 886

CENTRE DE COLECTAREA A DEȘEURILOR

   CENTRE DE COLECTARE A DEȘEURILOR
(VOLUMINOASE, DEEE, RECICLABILE)


   Salubritate 2000 S.A., operator al serviciului de salubrizare în municipiul Pitești, pune la dispoziția piteștenilor, persoane fizice, următoarele centre de colectare a deșeurilor, din:

    str. Dârzu (fostă Caporal Dogaru) nr. 12C
    str. Târgul din Vale nr. 25

    În centrul de colectare din str. Dârzu (fostă Caporal Dogaru) nr. 12C pot fi aduse deșeuri voluminoase, deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), precum și deșeuri reciclabile din plastic/metal, hârtie/carton și sticlă, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.

    În centrul de colectare din str. Târgul din Vale nr. 25 pot fi aduse deșeurile reciclabile din hârtie/carton, plastic/metal și sticlă, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.

   Exemple de deșeuri care pot fi predate în centrele de colectare:
   ● Deșeuri voluminoase (doar în centrul din str. Dârzu nr. 12C):
      – Mobilier ( dormeze, fotolii, dulapuri etc.);
      – Covoare;
      – Lemn și ambalaje lemn;
      – Saltele;
      – Textile.

   ● Deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE): televizoare, frigidere, mașini de spălat, computere, telefoane, radio-casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde etc.

   ●●● Deșeuri reciclabile:
   ●- Hârtie/carton: ambalaje din hârtie/carton de la alimente; hârtie de scris; cutii și ambalaje din carton; ziare; reviste; cartoane de ouă; pungi din hârtie; maculatură etc.;

   ●- Plastic/metal: recipiente din plastic (PET-uri); pungi din plastic; folie de plastic folosită ca ambalaj; doze și ambalaje din aluminiu; cutii de conserve și alte recipiente metalice etc.;

   ●- Sticlă: ambalajele din sticlă, de diferite culori, provenite de la băuturi; borcane din sticlă (fără capac); ambalajele din sticlă de la produsele cosmetice; sticle etc.

   Preluarea deșeurilor, la centrele de colectare, se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești. Identificarea cetățenilor care transportă și predau deșeuri, în centrele de colectare, se va face în baza cărții de identitate.
   Deținătorii deșeurilor le vor transporta la centrul de colectare, personal, în regie proprie.
Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon: 0248/636 886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

poza


poza

Website: http://www.salubritate-2000.ro
Email: salubritate@gmail.com